Loading...

Alla kan bidra till Pangea Matematiktävling!

Ge en hand till framtidens matematikgenier genom att skicka en Swish-gåva till Pangea Matematiktävling, en ideell tävling som drivs av dedikerade volontärer!

Vår tävling är mer än bara problem lösa; det är en resa som inspirerar unga hjärnor att omfamna matematikens underbara värld. Genom att stödja oss med din Swish-gåva:

  1. Stödjer du ideellt arbete: Våra volontärer arbetar outtröttligt för att göra tävlingen möjlig. Din gåva uppmuntrar dem att fortsätta sitt värdefulla arbete och hjälpa unga talanger att blomstra.
  2. Främjar du utbildning: Vi strävar efter att göra matematik roligt och tillgängligt för alla. Din Swish-gåva hjälper oss att utveckla resurser och evenemang som inspirerar och utbildar.
  3. Bygger du en bättre framtid: Genom att stödja Pangea Matematiktävling, bidrar du till att forma framtidens ledare, innovatörer och problemlösare. Ditt stöd ger unga människor möjlighet att utveckla viktiga färdigheter som kommer att gynna samhället.

Var med och skapa en starkare matematisk framtid genom att Swisha din gåva idag. Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad och visa att matematik är mer än bara siffror – det är nyckeln till framgång och upptäckt.

Tack för att du stödjer Pangea Matematiktävling och vårt värdefulla arbete för att främja matematisk skicklighet och entusiasm bland unga människor!

Swisha till 123 376 24 99