Anmälningsperioden är nu över och nästa vecka mellan 1-5 februari 2016 kommer första omgången i Pangea Matematiktävling 2016 att äga rum. Vi är glada över intresset för Pangea Matematiktävling i år och vi brinner för att nå ännu fler matematikentusiaster.
En sammanställning över registreringar till Pangea Matematiktävling 2016:
Totalt antal deltagare: 10 554
Antal klasser: 602
Antal län med deltagare: 18
Antal kommuner med deltagare: 90

Vad händer nu?

Material till första omgången kommer att vara tillgängligt på ”Mina sidor” från och med fredag den 29 januari 2016. Där kan ni ladda ner följande:

  • Frågekataloger (Logga in på Mina sidor > Mina klasser > Ladda ner frågekatalog)
  • Svarsblanketter (Logga in på Mina sidor > Skapa svarsblanketter > Ladda ner svarsblanketter)
  • Lathund för provledare (Logga in på mina sidor > Lathund för provledare PDF)

OBSERVERA att svarsblanketter kommer att innehålla deltagarnas namn och Elev ID-nummer och på grund av detta måste varje deltagare vara registrerad i systemet så att de kan erhålla ett Elev ID-nummer från systemet. Om du har glömt att registrera dina elever kan du nu i efterhand registrera dem på ”Mina sidor”. Efter registreringen av elever kan du ladda ner svarsblanketter. Elever som INTE är registrerade kommer inte att kunna delta i tävlingen.

Mer information om genomförandet av första omgången finns tillgänglig i Lathund för provledare.

Vad händer efter skrivningen?

Efter att ni har genomfört första skrivningen ska ENDAST svarsblanketter skickas med posten tillbaka till Gullviva Gymnasium senast tisdag den 9 februari 2016. Efter att du har skickat iväg svarsblanketter ska det markeras på ”Mina sidor” att första omgången är avklarad.

Postadress till Gullviva Gymnasium:
Gullviva Gymnasium, Römossevägen 25 14631 TULLINGE

Resultatet från första omgången kommer att vara tillgängligt prelimärt onsdag den 24 februari 2016 på ”Mina sidor”.

Andra omgången

De bästa 2500 eleverna kommer att avancera till andra omgången. Fördelningen per årskurs kommer att vara jämnt fördelat, då antalet deltagare varierar mellan årskurserna. Andra omgången kommer äga rum mellan 14-16 mars i elevernas egna skola.

Uppdaterad: 5  februari 2016 – 13:32